Sari la conținut
Full 1
Full 2
Full 3
previous arrow
next arrow

DJK-COM Wise Solution a fost înființată în 2010 la București, România, cu scopul de a oferi soluții integrate următoarelor domenii de activitate: vânzări, marketing, import / export.

În scurt timp, și-a îmbogățit considerabil portofoliul și a dezvoltat o rețea de vânzări în țările vecine, cum ar fi Bulgaria și Serbia. În 2021, o nouă sucursală este dezvoltată în Thermi, Salonic, Grecia, pentru a satisface nevoile tot mai mari ale companiei.

INOVATIE

Reînnoirea și extinderea produselor, serviciilor și piețelor. Dezvoltarea de noi metode de producție. Modificări pozitive în eficiență, productivitate, calitate, competitivitate și cota de piață. Identificarea nevoilor clienților, pe de o parte, nevoile actuale și viitoare ale pieței și, pe de altă parte, explorarea potențialelor potențiale ale pieței.

 

COLABORARE EFICIENTA

Activitatea multianuală pe piața alimentelor, combinată cu know-how-ul și flexibilitatea comercială pe care le avem garantează un rezultat excelent al cooperării noastre. Asistență, în special prin respectarea cu ușurință a cererilor. Lucrăm și acționăm împreună pentru comune, reciproce sau unele subiacente. beneficiu.

PRODUSE DE CALITATE

Accentul a rămas în mod constant pe cele mai înalte standarde de calitate, precum și pe satisfacția consumatorilor și a clienților. Feedbackul continuu pozitiv al clienților este o dovadă a calității ridicate a produselor noastre.
Pe lângă beneficiile consumatorilor, se acordă o importanță deosebită stabilității și durabilității produselor.

SATISFACTIA CLIENTILOR

Înțelegerea a ceea ce doresc clienții și la ce se așteaptă este crucială pentru a-și satisface cerințele. Acordăm importanța comunicării interactive cu clienții în toate punctele de contact. Ne propunem să construim relații pe termen lung cu clienții bazate pe încredere și să obținem o creștere reciprocă prin satisfacerea continuă a nevoilor și așteptărilor acestora.

 

COLABORARE FLEXIBILA

Suntem capabili să modificăm cu ușurință și să răspundem la circumstanțe modificate. Gata și capabilă să se schimbe pentru a se adapta la diferite circumstanțe și compromisuri. Ne concentrăm pe nevoile clienților.

Pe lângă beneficiile consumatorilor, se acordă o importanță deosebită stabilității și durabilității produselor.

EXPERIENTA MARE

Produsele pe care le reprezentăm sunt produse cu sisteme stricte de control al calității. Sarcina noastră principală este serviciul rapid și eficient al furnizorului și al clienților noștri. Ascendența, respectul și transparența pe care le manifestăm în relațiile noastre consolidate pun poziția dominantă pe piață.

ro_RORomanian